Å identifisere et effektivt øyevippeserum ?

Hvordan kan vi identifisere hvor effektivt et serum er før vi kjøper det? Det virker kanskje umulig, men det trenger bare å lære litt om de forskjellige funksjoner et effektivt øyevippeserum skal ha så kan du gå og handle! Det første vi må snakke om da er hvordan vippene får næringen; hår (inkludert vippene) absorbere vitaminer, mineraler og elementer fra hudcellene som blir da sendt opp til tuppene av håret.

Det fungere på samme måten som trær og planter absorberer vann gjennom røttene og sender det opp til bladene og blomstene. Hvordan får vi blomstene til å gro? Vi vanner de! Det samme må vi gjøre med vippene våre, vi må gi røttene så mye næring og fuktighet som mulig for at vippene skal vokse ut lange, sterke og tjukke.

Applikatoren blir da det første du bør se etter når du vurderer å kjøpe et produkt, gir applikatoren næring til røttene eller til selve vippene? Den beste applikatoren er en tynn og spiss børste som brukes til fordele serumet jevnt langs vippekanten, helt inntil røttene, som da blir absorbert i folliklene og produserer sunne, feite og lange vipper. Denne applikasjonsmetoden gjør at serumet kan jobbet for å gjenbygge strukturen på vippene og forsterke og forbedre tilstanden på de.

De neste du skal se etter er ingrediensene, et effektivt øyevippeserum skal bestå hovedsakelig av naturlig ingredienser som gir folliklene næring de trenger til å produsere lange og feite vipper. Komposisjonen skal også inneholde komponenter som hindrer irritasjon og ubehag.

Hvis du bruker et effektivt øyevippeserum hver kveld vil du begynne å se resultater etter kun to uker, denne tidsperioden kan selvfølgelig variere fra produkt til produkt og spørs på hvordan huden din reagerer på de forskjellige ingrediensene. Vanligvis vil behandlingstiden vare i ca. 3 måneder og deretter skal serumet påføres et par ganger i uken for å holde resultatene.