Å påføre et effektivt øyevippeserum

Home under-eye compressesEt effektivt øyevippeserum vil gi næring til vippene og huden rundt øyene, målet med det er å forlenge og forbedre tilstanden på vippene, i tillegg til det vil serumet også gi oss mørkere, tjukkere, sterkere vipper og gjenbygge strukturen på vippene. Men for å få alle disse fantastiske resultater må vi først lære oss å påføre serumet riktig, og hvordan gjør vi det?

Hvert øyevippeserum består av forskjellig aktive komponenter som jobber for å gi oss vakre og sunne vipper, men om vippene skal få all næringen de trenger så må vi kunne påføre serumet ordentlig. Et effektivt øyevippeserum består av planteekstrakter, vitaminer, mineraler og andre naturlige ingredienser og hvordan kan vi sørge for at alle disse ingrediensene finner folliklene? Det er ikke så vanskelig som det virker, det skal medfølge en bruksanvisning med hvert serum som forteller deg den beste måten å påføre akkurat det produktet med den medfølgende applikatoren. Heldigvis så har de fleste produkter den samme applikasjonsmetoden, og den metoden skal vi forklare nå.

Børste applikator – hvis du fikk med en liten og tynn børste med vippeserumet ditt skal du først ta litt serum på børsten, deretter skal du dra den forsiktig langs øyelokket helt inntil vippekanten (begynn mot nesa og dra utover) på det øvre og nedre øyelokket.

Kamm applikator – hvis du fikk med en applikator som ligner på en maskara applikator så må du påføre serumet på samme måten som du påfører maskara, begynn helt inntil vippekanten på selve vippene og dra den opp mot tuppen av vippene.

Hovedregelen du må følge når du skal ta på øyevippeserum er at huden må være ren og tørr. For at folliklene skal klare å absorbere serumet ordentlig og uten problemer kan det ikke være noen hindringer, det er derfor viktig å fjerne all sminken og urenheter fra vippene og huden rundt øyene og så må det tørkes godt før du kan starte behandling.