Å ta vare på fingernegler?

Hva skal du gjøre når du har svake og ødelagte fingernegler? Heldigvis er det veldig lett å fikse ødelagte og svake negler, det finnes forskjellig serumprodukter som forsterker og forbedrer tilstanden på fingernegler. Produkter som består av mange proteiner og ceramider er de beste til neglepleie, og lanolin, vitaminer og glyserin er bra til knekte negler.

Når du bestemmer deg for et neglepleie produkt må du la være å bruke neglelakk for det kan hindre behandlingen. Masser pleieprodukter i neglene og hendene før du påfører et negleserum, etter du har påført serumet kan du beskytte neglene mens det absorbere ved å ta på deg lateks hansker. Gjenta denne prosessen hver kveld i flere dager for å oppnå de beste resultatene. Serumer som kombinerer flere funksjoner og består av mange vitaminer og mineraler er svært populære og kan erstatte forskjellig kosmetiske produkter.

Negleserum forsterker neglene mens det gir næring og gjenbygger strukturen på neglen, det kan også minske skader og misfarging. Å bruke neglelakk hver dag kan være årsaken til dårlig tilstand på neglene og det anbefales å ta mange pauser fra neglelakk for å la de hvile litt. Da er det lurt å bruke fuktighetskrem eller keratin serum. Negleserum skal bestå av A, C, E og F vitaminer og hvis du ikke har noen av disse hjemme kan du bruke oliven olje eller macadamia olje istedenfor.

Når det gjelder negle pleie har dietten din mye å si, vitaminer og mineraler som forsterker neglene, hindrer knekking og minsker uttørking og sykdommer som f.eks. kalsium, aprikos, rosiner, solsikkefrø og hvitfisk. Men er det noe som påvirker neglene på en negativ måte? Ja, disse tingene er hovedsakelig vitaminer, temperaturen, dårlig hygiene (som å vaske hendene for ofte eller ikke nok) eller bruk av neglelakk som inneholder aceton. Hvis du legger merke til skader, merker, hakker eller smerte i neglene og huden rundt neglene må du slutte å bruke neglelakk og ta kontakt med en lege, de samme reglene gjelder de som har dermatologiske sykdommer, paronychia, eller allergier.