Eksisterer det et effektivt øyevippeserum?

serum greatJa, selvfølgelig gjør det det. Et effektivt øyevippeserum jobber raskt, fører ikke til noen irritasjoner eller ubehag, er enkelt å bruke og kan kjøpes til rimelig pris. Effektene av et effektivt øyevippeserum skal være synlige noen dager etter første applikasjonen, deretter vil vippene bli lengere, tettere, sterkere og mørkere. Under behandlingstiden vil utseendet og tilstanden på vippene blir forbedret og ved systematisk bruk vil du se en stor forandring ved slutten av behandlingstiden. Det første stadiet varer i 2-3 måneder og deretter skal du fortsette å bruke produktet til du har oppnådd ønskede resultater men du kan fortsette å bruke produktet et par ganger i uken for å holde resultatene.

Det er ikke uvanlig å oppleve litt ubehag eller irritasjon de første behandlingsdagene men det skal forsvinne etter et par dager og deretter bør du ha en smerte og irritasjonsfri behandling. Dette variere selvfølgelig og det er ikke alle som vil oppleve det, men du trenger ikke å bli bekymret hvis det skjer for det er bare kroppen din som venner seg til et nytt produkt. Et effektivt øyevippeserum kan brukes av de som går med kontaktlinser eller har sensitiv hud, og serumet skal inneholder komponenter som hindrer og minsker ubehagelig reaksjoner; disse ingrediensene kan være kamille, aloe, eyebright og fuktige elementer. Du må alltid passe på at du ikke får noe av serumet i øyet ditt mens du behandler vipper for det er alltid en sjanse for at det kan føre til ubehag og irritasjoner, så du må skylle ut øyene dine med lunkent vann og ta kontakt med en lege hvis du opplever bivirkninger som ikke forsvinner.

Applikasjonen skal være rask og enkel, det vil som regel medfølge en applikator når du kjøper et øyevippeserum og ved hjelp av applikatoren kan du fordele serumet langs vippekanten hvor det da blir absorbert i folliklene. Før du kan påføre serumet må du sørge for at huden er ren og tørr og at du har fjernet all sminken du har på, for urenheter gjør at folliklene ikke absorberer serumet like bra og det kan påvirke resultatene.

Husk at prisen på et effektivt øyevippeserum ikke trenger å være så vanvittig høy, dyre produkter er som regel like effektive som de til rimelig pris så det er ingen grunn til å betale mer. Men hvis du finner et produkt som er ekstremt billig kan det være et tegn på at produktet er falskt eller kun til næring og ikke forlengelse.