latisse-logo

Latisse

Latisse øyevippeserum anbefales til de som vil ha lengere, tjukkere og sterkere vipper. Det ligner ikke på andre produkter i utseendet eller applikasjonsmetoden. De første resultatene blir synlige etter 3 uker og da blir vippene lengere og tjukkere, men disse resultatene varer dessverre ikke lenge og forsvinner et par uker etter siste applikasjonen. En flaske inneholder 3ml av serumet som varer i 4 måneder med systematisk bruk.

Ved hjelp av en liten og tynn børste må du fordele en dråpe av serumet langs en øvre vippekanten hver kveld til du har oppnådd resultatene du ønsket deg, du er nødt til å bruke en ny børste hver gang du behandler vippene med Latisse og det er viktig å ikke få noe av serumet i selve øyet for det kan føre til ubehag og irritasjoner.

Latisse inneholder sterke komponenter som gjør vippene tjukkere, men disse ingrediensene kan føre til allergiske reaksjoner (spesielt blant de som har sensitiv hud) og det er derfor viktig å teste serumet på håndleddet først for å se hvordan huden din reagerer på det.

Fordeler:

Forlenger vippene
Enkelt å bruke
Ingen duft

Ulemper:

Kan føre til irritasjoner
Ikke effektivt
Nødt til å kjøpe nye børster for hver behandling
Resultatene varer ikke lenge
Dyrt