quickmax-logo

Quickmax

Quickmax øyevippeserum anbefales til de som vil ha lengere, sunnere og generelt penere vipper. Serumet gir næring til folliklene og huden på øyelokkene som vil gi deg lyse og pene øyene.

En 5ml flaske varer i ca. 6 måneder med systematisk bruk, serumet forbedrer tilstanden på vippene og stimulerer hårvekst som vil gi deg lange og fine vipper. De første resultatene blir synlige etter 4 uker men sluttresultatet kommer etter 2 måneder, serumet må ikke påføres hver eneste dag under behandling for å oppnå de beste resultatene så det er ikke farlig å glemme en dag. Du vil merke at vippene blir blankere og fuktigere i behandlingstiden og ved regelmessig bruk vil de også bli lengere, tjukkere og tettere.

Du må ha ren og tørr hud før du kan ta på Quickmax serumet, når huden er klar tar du bare litt serum på børsta og drar den langs vippekanten helt inntil folliklene. Det anbefales å påføre serumet hver kveld før du legger deg, og selv om serumet er flytende så vil det ikke renne ned til øyene men hvis det skjer må du skylle ut øyene med en gang og ta kontakt med en lege hvis du opplever ubehag eller irritasjoner som ikke forsvinner.

Hoved ingrediensen i Quickmax er hyaluronic syre som gir fuktighet til folliklene og gjenbygger strukturen på vippene, serumet gir mye næring til vippene og huden rundt øyene og får folliklene til å produsere lange og fyldige vipper.

Fordeler:

Gir næring og fuktighet til vippene og huden rundt øyene
Gjenbygger strukturen på vippene
Effektivt
Enkelt å bruke
Inneholder hyaluronic syre

Ulemper:

Kan føre til irritasjoner
Dyrt
Forlenger ikke så mye som forventet