talikalipocils

Talika Lipocils

Talika Lipocils er et serum som gir fuktighet til folliklene og gjør vippene bøyelige og penere. Serumet forbedrer også tilstanden på vippene og påføres på samme måten som vi tar på maskara, og derfor kan det også brukes på øyebryn. En flaske inneholder 10ml av produktet og varer i opptil 6 måneder.

De første resultatene blir synlige etter en måned med systematisk bruk, og da vil vippene bli fuktige, sunnere og generelt penere. Applikatoren fordeler serumet langs selve vippene og bøyer de opp i prosessen, men siden serumet ikke blir absorbert av folliklene så varer resultatene kun i 2 måneder etter siste applikasjonen.

Før du starter behandling må du fjerne alt av sminke og sørge for at huden er ren og tørr, deretter kan du dra applikatoren opp fra vippekanten mot tuppen av vippene sånn som du tar på maskara. Serumet er gjennomsiktig så det kan være vanskelig å se hvor mye har du tatt på men du må ikke ta på for mye siden det kan få vippene til å klumpe seg sammen.

Serumet består av mange naturlige ingredienser som glyserin, allatonine, hyaluronic syre i tillegg til plante- og urteekstrakter. Alle komponentene gir næring til vippene og huden rundt øyene.

Fordeler:

Applikatoren
Bøyer vippene opp
Effektivt
Naturlige ingredienser
Gir fuktighet og næring til vippene

Ulemper:

Uten farge, vanskelig å se hvor mye du har tatt på
Forlenger ikke vippene
Kan få vippene til å klumpe seg
Resultatene varer ikke lenge