feg logo

FEG

FEG øyevippeserum har mange funksjoner og anbefales til de som har svake, korte, tynne og få øyevipper. Serumet kan brukes av både menn og kvinner, og de som har mistet sine vipper pga. medisiner eller etter å ha undergått behandling for en alvorlig sykdom.

FEG forlenger og forsterker vippene mens det gir næring til folliklene og gjør vippene tjukkere. De første resultatene blir synlige etter 2 måneder med systematisk bruke, men for å holde resultatene anbefales det å fortsette med behandling minst et par ganger i uken selv når du er fornøyd med hvordan vippene ser ut.

FEG skal påføres på den øvre vippekanten ved hjelp av en liten og tynn børste, mens du fordeler serumet jevnt langs vippekanten må du passe på å ikke få noe i selve øyet for det kan føre til ubehag, smerte og irritasjoner og ta alltid ut kontaktlinser før du starter behandling.

Serumet består av plantebaserte ingredienser som, bl.a. fruktekstrakter, gresskarfrø, grønn te og B12 vitaminer, FEG fører heller ikke til irritasjoner eller allergiske reaksjoner men det finnes mange falske versjoner av dette produktet som har mange bivirkninger som f.eks. smerte og rødhet i øyene.

FEG øyevippeserum er forseglet i en hvit og sølv flaske som blir pakket ned i ned fargerik eske, i esken vil du også finne en brosjyre med viktig informasjon om serumet, ingrediensene og behandlingen. Den 3ml flasken varer i 5 måneder med systematisk bruk.

Fordeler:

Enkelt å bruke
Fin emballasje

Ulemper:

Dyrt
Mange falske versjoner
Kan føre til irritasjoner
Kan føre til misfarging av huden