avatar_blank

Nanolash

Nanolash er et svært effektivt øyevippeserum som kombinerer mange funksjoner og naturlige ingredienser som planteekstrakter, eyebright og flere. Dette serumet er anbefales til de som har korte, svake, ødelagte og lyse øyevipper.

Nanolash kan også anbefales til de som lider av alvorlige sykdommer eller har undergått kreftbehandling, men bør ikke brukes av gravide/ammede kvinner, mindreårige eller de som undergår kreftbehandling. Hvis du har veldig sensitiv hud eller øyer må du snakke med en lege før du begynner Nanolash behandlingen. Nanolash består av naturlige ingredienser og under de dermatologiske testene var de ingen som fikk en allergisk reaksjon eller irritasjoner, så serumet er trygt å bruke rundt øyene.

nanolash5nanolash2nanolash1Målet med Nanolash er å gi brukeren lange, tjukke, mørke og sterke vipper mens det gir næring og fuktighet til folliklene og strukturen på vippene.  De første resultatene blir synlige etter en måned og sluttresultatene kommer etter to måneder med systematisk bruk.

Når du har fått resultatene du ønsket deg kan du fortsette å påføre serumet et par ganger i uken for å holde resultatene, men du må alltid være forsiktig å ikke få noe av serumet i selve øyet ditt for det kan føre til midlertidig irritasjoner og ubehag hvis dette skjer må du skylle ut øyene med lunkent vann og ta kontakt med en lege dersom irritasjonen ikke forsvinner.

Nanolash består hovedsakelig av naturlige ingredienser, som sagt, som gjør vippene lengere, mørkere, tjukkere og sterkere i tillegg til at det beskytter huden og øyelokkene. Serumet fører ikke til rødhet eller smerte, og er heller ikke årsaken til allergiske reaksjoner.

Serumet er forseglet i en svart flaske med sølv skrift, den blir pakket ned i en lignende eske med en brosjyre som inneholder viktig informasjon om serumet og behandlingen i flere språk. Flasken inneholder 3ml av serumet og varer i 6 måneder.

http://nanolash.no/

Fordeler:

Resultater etter kun en måned
Får nye vipper til å vokse ut
Forlenger og forsterker vippene
Gjør vippene mørkere, tjukkere og tettere
Gjenbygger strukturen på vippene
Gir næring og fuktighet til folliklene
Naturlige ingredienser
Enkelt å bruke
Effektivt
Fin emballasje
Ingen irritasjoner
Rimelig pris

Ulemper:

Esken er veldig hard og kan være vanskelig å åpne