realash_logo

Realash

Målet med Realash er å forbedre tilstanden og utseendet til vippene, det anbefales til de som har korte, få og ødelagte øyevipper. Realash fungere også hos menn som har mistet sin øyevipper etter å ha undergått kreftbehandling.

Dette produktet forsterker vippene mens det gir næring til folliklene og gjenbygger strukturen på de. De som har lyse vipper blir nok skuffet over Realash siden det ikke gjør vippene noe mørkere, og selv om serumet forlenger vippene så er det ikke jevnt vekst, som vil si at vippene på det ene øyet kan vokse ut lengere enn vippene på det andre øyet. Det hende også at det ene øyet får lengere vipper mens vippene på det andre øyet vokser ikke i det hele tatt.

Mange kvinner la også merke til at huden på øyelokket ble uttørket under de første behandlingsdagene, og dette problemet påvirker de med sensitiv hud. Resultatene vil begynne å bli synlig etter en måned med systematisk bruk men hvis du glemmer en behandlingsdag vil det påvirke resultatene og du vil kanskje ikke få de du opprinnelig ønsket deg. Sluttresultatet kommer etter 3 måneder med systematisk bruk som mange ser på som en veldig lang behandlings periode.

Det er viktig å vaske bort sminke og urenheter før du starter behandling, huden og vippene må være tørre og rene for at folliklene skal klare å absorbere serumet ordentlig. Når huden er klar kan du ta børsten og tegne en tynn strek langs den øvre vippekanten og deretter den nedre vippekanten. Serumet blir fort absorbert i folliklene men hvis du får noe i selve øyet må du skylle det ut med lunkent vann for det kan føre til ubehag og irritasjoner, vi anbefaler da å stoppe behandling og ta kontakt med en lege hvis symptomene ikke forsvinner.

Fordeler:

Enkelt å bruke
Forbedrer tilstanden på vippene

Ulemper:

Lang behandlingstid
Ujevne resultater
Dyrt
Kan føre til irritasjoner
Emballasjen