RevitaLash-logo

Revitalash

Revitalash anbefales til de som vil ha lengere, tjukkere og tettere vipper og serumet fungere på mange forskjellige nivåer. I tillegg til å gjøre vippene penere vil den også forsterke vippene, gjenbygge strukturen og gi næring til folliklene, de første resultatene blir synlige etter kun en måned med systematisk bruk men det kan ta opptil fire måneder før slutt resultatet kommer frem og deretter må serumet påføres et par ganger i uken for å holde de resultatene.

revitalash5imagesrevitalash revitalash4

Ved hjelp av den medfølgende børsten fordeler du serumet jevnt langs vippekanten hver kveld på ren og tørr hud. Hvis du opplever irritasjoner eller ubehag ved bruk av dette produktet må du skylle ut øyene med lunkent vann og ta kontakt med en lege hvis symptomene ikke forsvinner og stoppe behandling. Når irritasjonene forsvinner kan du fortsette med behandlingen som vanlig, med se nøye etter negative reaksjoner.

Revitalash blir solgt i en sølv flaske som er pakket ned i en blå pappeske, flasken blir godt beskyttet i esken og kan kjøpes i to forskjellige størrelser, den minste inneholder 2ml og den største inneholder 3, 5ml.

Fordeler:

Forlenger og forsterker vippene
Gir næring til folliklene
Enkelt å bruke
Fin emballasje

Ulemper:

Dyrt
Kan føre til irritasjoner