xlash-pro-logo

Xlash Pro

Xlash Pro øyevippeserum er skapt for å forbedre tilstanden på vippene, det anbefales til de som har korte, svake og tynne vipper men ikke til ammede/gravide kvinner, mindreårige eller de med hud allergier. Hvis du har undergått kreftbehandling bør du snakke med en lege før du starter Xlash Pro behandlingen.

Systematisk bruk vil gi deg lengere, tjukkere, tettere og mørkere øyevipper som begynner å kommer frem etter 3-4 uker, men sluttresultatet vil bli synlig etter 3-4 måneder og for å oppnå disse resultatene må du være tålmodig og bruke serumet regelmessig. Det er verdt å nevne at resultatene vil forsvinne nesten med en gang du er ferdig med behandlingen, så du er nødt til å fortsette å bruke produktet for å holde resultatene.

Formen på applikatoren gjør det veldig enkelt å fordele serumet jevnt langs den øvre vippekanten, og serumet vil renne til de nederste folliklene mens du sover så du behøver ikke å påføre serumet langs den nedre vippekanten. Hvis du får noe av serumet i øyet må du skylle det ut med lunkent vann for det kan føre til irritasjoner, rødhet og ubehag, når dette skjer anbefales det å stoppe behandling og vente til symptomene forsvinner og ta kontakt med en lege dersom de ikke går bort.

Serumet skal påføres på ren og tørr hud, hvis du bruker kontakt linser må du ta de ut før du behandler vippene, og hvis du bruker øye krem må du vente til kremen er absorbert før du kan påføre Xlash Pro øyevippeserum, les alltid bruks anvisingen før du starter behandlingen.

En Xlash Pro flaske inneholder 3ml av serumet som varer i 5 måneder, men nå er det også tilgjengelig i en større 6ml flaske som varer i opptil 10 måneder men du må være forsiktig når du første åpner flasken for det er lett å søle.

Fordeler:

Enkelt å bruke
Fin emballasje
Effektivt

Ulemper:

Kan føre til irritasjoner
Lang behandlingstid
Dyrt
Resultatene varer ikke lenge